En riktigt bra dag

Jag känner mig så mycket gladare och positivare så det går inte ens att jämföra med tidigare. Jätteskönt verkligen. Tänk att jag fick må så här en hel graviditet förra gången.
Idag blev den en riktigt lång och härlig lunch med Linnea och Anna. Va fantastiskt det är med bra vänner! Jag mådde så bra av att få vara med dom de där timmarna. Mycket skratt och prat blev det. Jättetrevligt!
Sen hämtade jag Tuva på dagis och vi åkte hem till Erik som har varit en ängel hela den här veckan och hjälpt till med allting här hemma. Han är en riktig familjefader här hemma nu =) Tuva är förståss överlycklig över att ha honom här och jag får inte hjälpa henne med nånting längre. Niklas och Torro kom hit och umgicks lite också. Väldigt trevligt. Jag har fina bröder jag! Erik fick premiss och åkte med Niklas och Torro hem. Det är Freddes sista jobbkväll ikväll så en ensam kväll ska jag väl klara av. Nu har det ju varit så lugnt i magen så nu känns det inte längre som att bebisen är halvvägs ute som det gjort tidigare i veckan. Hehe. Det är till och med så att sammandragningarna (de smärtfria) lyser med sin frånvaro. Nästa kusligt lugnt i magen. Kan det vara lugnet före stormen? Exakt 2 veckor till utsatt datum idag.

Imorgon är det en ledig dag för Tuva igen. Då gäller det att ha saker för sig så att hon inte klättrar på väggarna här hemma. Så imorgon tänkte jag mig ett besök på biblioteket med bussresa ner på stan. Det tycker hon nog är spännande. Och sen på lördag blir det pulkaåkning med hela Bulgarien gänget i Hemlingbybacken. Mysigt värre!


Kommentarer
Elin

jag ska oxå till hemlingbybacken på lördag... vi kanske ses där :)

2010-02-19 08:16:56



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0