6 dagar

Idag har varit en bra dag. Tuva och började dagen med ett stadsbesök. Vi inhandlade 3 nya barnböcker på bokrean för 29kr st. Snacka om fynd. Och så gick vi på trevliga besök på både Popp i Topp och Flanör. 
Tuva hade fått en kallelse till barnkliniken som jag inte hade en aning om vad det gällde. Det visade sig att hon skulle ta kissprov för att sen kolla om det fanns resturin kvar i blåsan , problemet var bara att hon kissade innan vi gick in till doktorn. Kunde dom inte skrivit på kallelsen att hon skulle hålla sig tills hon kom in. Det slutade med att vi fick sitta i ett lekrum i en och en halv timme och dricka en massa saft för att hon skulle bli kissnödig. Det var så där roligt. Kvällen spenderas hos mamma så att vi ska slippa vara ensamna. Imorgon drar vi nog ut till Bönan för att sova över hos pappa och Helena. Sen är det bara söndagen kvar innan det sen är dags för bebisen att komma ut. Då jävlar ska den UUUT!

Kommentarer
Fung @ Mödravård Centralt

PUUUUUSH!!!!

PUUUUUSH!!!!

PUUUUUUUUSH!



You can do it. Och om "den" inte kommer sa kommer "den" nog inom 3 vecor iaf! Positivt att det ar mindre an en manad kvar :) Jag vet inte om du ar hip pa sadana har slags upplyftande tal men jag ger det ett forsok... Det ar allt jag har att ge :/



I have nothing to offer but time and a smile!



Om 5 dagar ar min tid ute iaf.. Det kommer inte bli nagot sa drastiskt som en vaginal forlossning (eller kejsarsnitt for den delen) men ett flyg hemmat, via Peking, och ett utbyte av dopp i plurret mot snopurrning!! Vet inte vad jag ska tycka om det har men det ar val bara att gilla laget!! :)



See you sooooon!! F

2010-02-27 13:50:02
URL: http://sofieann.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0