KRETA- Första dygnet

Ingela mötte upp oss direkt vid bussen igår. Det var så himla roligt att se henne igen! Det var inte heller helt fel med ett par extra händer =)

Tuva ville självklart inviga poolen direkt. Vi hade ju såklart fördelen med en privat gudie (läs Ingela) som hittar överallt dierkt så det gick snabbt. Vi var vrålhungriga så Ingela tog sedan med oss till en supermysig restaurang med fantastiskt god mat. Riktigt skönt att ha någon som vet vad som är bäst.

Hotellrummet är superfint. En stor lägenhet med 2 rum och en jättestor balkong som ligger precis mitt i smeten så vi har nära till allt. Hansutsikt och poolutsikt fast vi inte ens betalat för det

Idag har vi 42 grader varmt (sköööönt) och riktigt varmt i poolen. Ingela har varit här och badat med oss och ännu en gång har det varit toppen med ett par extra händer och ögon. Tuva är mer vild än tam och kastar sig från poolkanten utan simkuddar. Och....hon har lärt sig simma!!!! Nu innan vi gick och åt lunch simmade hon över 5 meter själv. Hon blandar hundsim och vanligt sim, men jag tror att hon insåg på slutet att hon håller sig lättare över ytan utan hundsimmet =) En vecka här så är hon nog simproffs.

Just nu ligger familjen och vilar och Ingela repar inför kvällens uppträdande. Eftersom Andreas åkte igår är det ju en ny kille som tar hans plats, och han är tydligen inte så duktig =) Ingela har involverat Tuva i alla barnaktiviteter här så vi har fullt schema. Ikväll är det en massa uppträdanden och dylikt så det är bra att hon vilar så hon orkar med.

Tyvärr kan jag inte lägga ut några bilder från den här datan så de får ni se sen. Nu ska jag ut och bränna lite.

 


Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0