Snäll bebis


Hur gör man egentligen för att hinna med 2 barn? Hoppas att det bara är en vanesak för just nu klarar jag inte av det. Stackars Tuva får hela tiden höra, "jag ska bara amma färdigt så kommer jag sen". Igår fick hon sitta på toan och ropa "Klaaaaar" minst 50 ggr innan jag hade möjlighet att gå dit. Är jag världens sämsta mamma? Det känns så iaf.
Hur gör man när man ska lägga den stora? Jag tog med mig Nellie upp men hon gallskrek för att det var mörkt och Tuva ville absolut inte ha tänt...jaha...det slutade med att dimmern var på lägsta på lampan och att jag fick amma Nellie så hon skulle vara tyst tills Tuva somnade.
Sen kommer nästa problem, som också gör att man känner sig som världens sämsta mamma.
Natta Nellie. Igår gick det bara inte. Så fort jag lade ner henne i hennes säng så började hon gallskrika. Och hon kunde inte somna om på annat vis än vid tutten fast hon inte var det minsta hungrig. Det känns ju inget roligt att stoppa en tutte i munnen på en bebis som inte är hugrig. Dessutom så innebar det att hon till slut började skrika så fort hon inte hade den i munnen.Och att hon kräktes hela tiden. Hela min kropp blir på helspänn och det känns som att den helt plötsligt ska explodera när hon skriker så där. Det är verkligen hjärtskärnade. Utmattad somnade både hon och jag vid 3 snåret, hon på mitt bröst.


Tack och lov vaknade hon på snälla bebis sidan imorse. Då kan hon ligga själv och kika långa stunder och vara nöjd. Inte proppsa på att äta fast hon inte är hungrig. Och i morse var en revolutionerande stund när jag provade nappen (som hon helt har ratat i snart en vecka) och hon faktiskt blev nöjd och tyst av att ha den i munnen. Så i morse funkade det med 2 barn. Tuva kom till dagis med frukost i magen och fick all den hjälp hon ville ha. =) *pust* Jag gjorde det =)

Nä om man skulle ta och pallra sig ut på en promenad i det fina sommarvädret. Då kanske man kan få lite färg på sina genomskinliga kinder också. Och så kanske jag kan avstyra mina tankar som hela tiden vandrar till havrekakorna med smörkräm som ligger i frysen...


Kommentarer
Hilda

Hej Therese! Hoppas allt är underbart =) Första gången jag är in och kikar på din blogg, visste inte att den fanns. Jättefin och väluppdaterad ser jag! Roligt, nu ska jag börja läsa jämt. Vi syns ju inte så ofta så jag får uppdatera mej här =) Kramar!

2010-04-06 16:53:51
URL: http://hildapw.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0