Ledig helg

Dumma Nina som introducerade mig för farmville på facebook. Helt plötsligt kan man inte gå och lägga sig när man vill för då måste man vara vaken så man kan skörda pumporna så dom inte ruttnar på natten. Jag är ruggigt beroende fast jag bara hållit på några dagar.

Idag har jag feber och känner mig allmänt hängig. Jag är inte snorig eller nånting annat utan bara feber. Däremot så kliar det på hela kroppen. Ändå sen mitt outbreak när Linnea var här i måndags har jag varit konstig. Svettats, frusit, Svettats och frusit. Och så kliar det överallt. Så jag är mest inne på att den här rackarns febern har med graviditeten att göra. Jag är även trött precis hela tiden. Det är en av anledningarna till att jag inte skrivit så mycket på slutat. Jag går och lägger mig så himla tidigt. Misstänker att det kanske kan vara järnbrist. Hade det när jag väntade Tuva och då var jag så här trött. Men eftersom jag inte har något förtroende för det där jävla jippot MVC så har jag bett mamma höra med skolsköterskan på hennes ´jobb om det är ok att ta sånna även utan att ha fått det konstaterat. Hon har visst varit barnmorska i 30 år och mamma pratar mycket med henne om min graviditet.

På måndag ska Adde och Madde gå på sitt ultraljud. Tänk att det gått så fort. Känns som igår Madde berättade för mig =) Ska bli superkul att få se bilderna när dom kommer därifrån. Hon har blivit så himla tjock nu =) Jag tycker det ser ut som hon har en killmage, som killmagar ser ut för mig. Alla tycker ju olika om det där.

Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0