Skönhetssömn

Imorse vaknade jag helt utvilad. Hur ofta händer det egentligen? Typ aldrig. men gud så skönt det var. Att vara på topphumör direkt när man vaknar. Jag sov så himla sköööönt! Aaaahhhh.
Dags för ännu en arbetsdag. Ska bli roligt! Sen är det utvecklingssamtal på dagis ikväll. Jag missade förra mötet, pinsamt. Men det var när jag sprang hos doktorn för klådan som mest. Hade mycket i huvudet. Om en vecka har Nina och jag planerat in egen hårvård på schemat. Åh va jag längtar. Mitt hår är så himla långt och bångstryigt nu. Måste börja piffa upp sig inför fotograferingen.
Vi lyckas inte riktigt få tiden att räcka till här hemma så tyvärr så står garderoberna lika tomma som dom gjorde förra veckan. har inte lyckats montera in en endaste låda. men eftersom min kropp har börjat säga ifrån så kan jag inte göra det själv heller och nu ska Fredde jobba hela veckan. Så dom får helt enkelt vänta. Stödstrumporna är toppen så jag ska inhandla några fler par nu så fort jag får lön. Min chef har varit i Syrien nu så han har inte hunnit med att föra över några löner än, men dom skulle komma vilken dag som helst sa han. Ett par mammabyxleggings till ska jag också inhandla. Nä nu ska jag gå och gosa lite med min gotjej innan hon ska till dagis och jag till jobbet. Hej hej å hej

Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0