Grattis min bästa kusin Anna

Har precis kommit hem från kalas hemma hos Anna. Jättetrevligt och precis hur roligt som helst att komma ifrån soffan ett tag. Men oj så jag kommer få lida förét. Gör det redan. Vi fick smörgåstårta från Tennstopen. Lite roligt var att Fredde och jag pratade om det igår att vi var så sugen på just den smörgåstårtan. =) Hur god som helst. Hade ingen aning om att det skulle bjudas på finsmak på kalaset, trodde bara det var lite kaffe och tjejesnack. men det dök upp ganska mycket folk. Trevligt.

Första advent närmar sig med stormsteg och på söndag har mamma bjudit hem oss så vi ska baka lussebullar. Muma. Sen på självaste första advent ska vi först på Albins 1års kalas och sen tänkte vi åka och kika på Ingela när hon sjunger i Heliga trefaldighetskyrkan. Det är så mysigt med adventsgudtjänster. Och framförallt om Ingela sjunger. Jag gråter varje gång. Kan inte hålla mig. Jag blir sååå stolt!

Idag har jag varit till jsukgymnasten. Han tyckte att det var dags att börja med kryckor för att stöda upp så att jag inte blir sämre allt för fort. Jag bad att få vänta till nästa vecka så jag slipper bli nvalid redan...iofs så är jag ju redan det. Men det syns tydligare med ett par kryckor. Jag börjar inse med sorg att Backstreet Boys konserten kan bli ett stort problem för mig. *gråt* Pratade med sjukgymnasten om det idag och han tyckte att det var dumt att riskera nånting när det är så långt kvar." Dumt att göra sig sängliggande tidigare än nödvändigt" var uttrycket han använde. *suck*Jag VILL juuuh!

Imorn smäller det. Då ska invaliden och den arbetslösa gå på New Moon premiären!Föreställningen som börjar 15. Jippiee. Ida och jag. You and me and the Popcorn baby! Innan jag blev gravid med Tuva och i början av graviditeten gick Ida och jag på bio väldigt ofta tillsammans. Jag saknar det. Kärleksoffa och popcorn är gejer det.

Kommentarer
linda

vi bär dig om vi måste! kram

2009-11-20 07:02:44
URL: http://linda-bloggar.blogspot.com
Therese

jag är rädd att det skulle göra ännu ondare...

2009-11-20 13:03:21



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0