Bertil Holmgren

Vilken eldsjäl han är allas våran gympalärare Bertil. Han ringde mig nu och frågade vart jag jobbar nu när han ville klippa sig. När jag berättade att jag är sjukskriven lovade han att titta förbi med lite fika nån dag. Och så lovade han att jag skulle få dom årliga julgodisarna som han bakar varje jul. Dom glömmer jag inte sa han =) Han är så härlig!

Igår såg Fredrik och jag "Män som hatar kvinnor". Och för första gången på våra 7,5 år tillsammans så var det Fredrik som hade läst boken och inte jag. Fredde har ju tyvärr minne som en guldfisk så när jag frågade innan om det handlade om femenism eller nåt sånt så mindes han inte ens vad den handlade om. Haha. Jag vill inte spoila nånting för nån så sluta läs i så fall men det är en våldtäcktsscen i filmen som gjorde mig så himla illa berörd. Usch va dåligt jag mådde av att se det! Jag fick ont i hela mig. Man har ju alltid vetat att det är ett vedervärdigt brott, men jag har nog aldrig tagit så illa vid mig nån gång. Jag blev så arg på den där jävla gubben att jag kände att hade det varit jag så hade jag skurit ballen av honom. Utan att ens känna lite skuld. Man blir ju rädd för sig själv. Vad är jag för människa egentligen. Skulle man kunna hämnas på nån...? Vem vet. Jag hoppas jag aldrig behöver uppleva nåt som jag skulle vilja hämnas för. Filmen var otroligt bra. Jag hatar egentligen svenska filmer men den här tyckte jag var bra. Lite tung kanske. JAg var glad att Fredde för en gångs skull sov brevid mig efter den persen...=)


Min stackars stackars sambo ligger och sover nu. Har har varit ledig en dag av det som skulle varit 5 lediga dagar. Plus att han jobbar lika mycket hemma och tar allt ansvar här hemma. Och nu när han  vaknar så väntar damsugning och lite allmän städning åt honom. Åh va han är tapper! Vilken tur jag har som har honom!

Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0