Eckerölinjen

Nog för att jag kunde ha gissat att det skulle lukta pensionärshem på båten men allvarligt...! Jag gick in och skulle höra i biljett kassan om man kunde köpa biljett i bilkön (så vi inte hade stått i den 1km långa kön och så funkade det inte) När man kom in i ankomst/avgångs hallen så slog en vägg emot mitt känsliga luktsinne, hur kan alla pensionärer lukta lika? Och då så många inklämda på samma stället...outhärdligt! Hade inte kunnat äta ens en pizza från american take away i det läget. *blä* Och att dom dessutom är hur skabbiga som helst gör ju inte saken bättre. Om man har svårt att passa in så ska man defenitivt åka med eckerölinjen för där passar nog alla in!

Det var i alla fall ganska mysigt. Jag kommer ihåg den där båtturen som lååång från när jag var liten. Men både Fredde och jag blev väldigt förvånade när dom ropade ut att båten skulle lägga till om 10 min. Vi började iaf med en svep på taxfreen. 4 backar öl och 5 flaskor sprit, en massa godis, 2 limpor cigg och en karton cigarrer blev det inhandlat. In med det i ett skåp. Sen fick vi se speldjävuelni Tuva. Hon var helt galen i spelmaskinerna! Men hon var duktig också, vann mycket. Sen blev det pensiorärsmat*urk* och så hittade Tuva leklandet. Som vi sen fick slita ur henne ur. 
På hemvägen gjorde vi exakt lika, minus pensionärsmaten. Då blevd et 4 backar öl och 6 flaskor sprit.

Totalt inhandlat: 8 backar öl och 10 liter sprit. 2 limpor cigg och en kartong cigarrer. Jag är ganska duktig på den där smugglar grejen mår ni tro!



ska nog emigrera ut till Gräsbäcken och bara vara lite. Skönt!
 

Kommentarer
Louise

bra shoppat!

2009-05-20 16:45:24
URL: http://lollo83.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0