Better times!

Nu känns det bättre igen! Alldeles toppen faktiskt. Goodtimes som Ida och Karin skulle ha sagt. Har haft en trevlig dag med kära vänner så jag har blivit lite peppad. Till och med så att pessiga Ida har förgyllt min vardag. Härligt med kompisar! Imorgon blir en toppen dag på jobbet med bara en massa favorit kunder och både Ingela och Anso ska komma förbi. Trevligt värre. Hela dagen full dessutom. Där ser jag...det ordnar sig!

Dags för Goldwells Trendzoom tävling igen då! ROLIGT! För två år sen vann jag och förra året vann Angelica på min salong. Så vi är taggade till tänderna och SKA vinna även iår. Vi har självklart valt varsin kategori så att vi ska kunna vinna varsin. Och finalen går i Las Vegas. Anso ska vara min modell och imorgon ska vi smida planer. Kommer att bli grymt!

Så här såg mitt tävlingsbidrag ut förra året.

Lite drygt en vecka kvar till Sofies gesäll prov. Sen ÄNTLIGEN får jag göra nånting åt min äckliga lejonman! Det blir nog lite ljusare och så massor av löshår. Fredde rynkar på näsan och säger att jag blir ful då, men det skiter jag i!!




















Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0