Latoxe

När man gör om köket så är det ju himla svårt att laga mat helt plötsligt. Och vi som hade fått in snitsen på att skriva matlistor innan vi åkte och handlade....Nu fick man smak av "käka ute livet" igen. Och vips så var man för lat för att laga egen mat. Har flera dagar i rad försökt intala mig själv att jag nog inte hinner laga mat utan måste nog köpa nånting färdigt i stället. Och sen när jag väl skulle ta mig för att laga mat en dag så fanns det inga varor hemma att laga med. Och nu två dagar i rad så har jag helt enkelt varit så slö att jag inte alls har ätit nån mat på kvällen. Det är ju helt otroligt hur man kan bli så himla lat av att fuska ett litet tag. Men detta eviga matlists skrivande och handlande och diskande är ju så fruktansvärt tråkigt! Kan väl inte för allt ivärlden finnas nån som tycker att det är roligt?!?!Tyvärr så blir det ju så dyrt att äta ute så nu är det nog dags att ta sig i kragen!

Har precis avslutat ett telefonsamtal med bror Niklas där vi har diskuterat vad som inte än är inhandlat till baren ihelgen. Vi kommer att servera:

Banana Banshee - mjölkdrink
Hypnotic
Berry Azz
Mojito
P2
P3
Seabreez
Öl, vin och cider

Det kommer nog att bli ruchigt för bartendern som insisterat på att blanda alla drinkar som på krogen. Kön kommer nog aldrig att sina. Men det kommer nog att bli toppen bra. Nu gäller det bara att komma på vad man ska ha på sig.....det ständiga problemet!
Me, myself and my  new hair!

Kommentarer
Linnéa

Åhh Therese vad fiiin du är!! Jag längtar efter dej och till på fredag! Dessutom hittade jag en rygga här hemma som jag inte visste vems det var men med lite snokande, då jag såg Postenloggan, Stockholmsbiran och Schampogrejorna, fick jag fram en misstänkt. Det är din va?

Puss puss

2009-06-10 20:25:31
Louise

blir säkert en rolig fest, kul o få välja drinkar så där :D

2009-06-10 22:23:59
URL: http://lollo83.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0