Vanor

Nu är det 3 dagar sedan jag mådde illa sist och det konstiga med det är att jag inte ens tänkt på det förän idag. Man vänjer sig så fort vid det bra att man bara förväntar sig att det ska vara så. Tyvärr fick jag ett svimningsanfall idag på kvällen men dom verkar komma med större mellanrum iaf. Skönt! Det kan jag också tänkamig att vänja mig med.
I början av den här veckan tyckte jag att jag kände bebisen röra sig men tänkte att det kunde omöjligt vara den eftersom det är för tidigt. Dom säger att man känner mycket tidigare andra gången eftersom man vet hur det känns. Nu har det  hållt på en hel vecka och jag är helt säker på att det är bebisen jag känner och inte gaser i magen som jag försökt intala mig själv. Jag försöker tänka hur det kan komma sig att jag skulle känna det så tidigt och dom enda alternativen jag kan komma på är att det antinge är så att jag är längre gången än jag tror eller att det är två. Hellre alt1 än 2 iaf. Eller kanske ett alt 3 som innebär ett riktigt monster till barn. Skulle inte förvåna mig när nu den första var världens lugnaste.


Idag var vi ut till faster Evas stuga i Utnora och solade och badade. Faktastiskt mysigt! Vi tog en tur med båten och stannade till på en ö och babade från klipporna. Helt underbart! Sverige är verkligen världens vackraste land när vädret vill det. Vi har en fantastiskt natur som vi allt för ofta glömmer bort eller tar för given.

Kvällen avslutades med en sväng till Gräsbäcken. Niklas, Torro och jag skulle plocka blåbär. Det var mycket mygg, men Thailandsmyggmedelet är som vanligt gudomligt! Tyvärr var det nå gamla Polacker som varit före oss så det var ganska urplockat. Men lite fick vi iaf ihop och kvällen var lyckad och riktigt mysig.


Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0